Categorii produse

ULEI MOTOR KROSS RED POWER 2T 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Kross
Cod produs : k-t-140324-001

21 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR KROSS RED POWER 2T 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

2T – RED POWER este un ulei pentru motoarele de benzină în 2 timpi cu răcire pe bază de aer, destinate pentru vehiculele a căror rezervor de combustibil este umplut cu un amestec de benzină și ulei, dar și pentru mașinile dotate cu rezervoare separate. Este ușor miscibil cu benzină și are o putere foarte mare de lubrifiere. Oferă, de asemenea, o foarte bună protecție a pistoanelor și a segmentelor împotriva supraîncălzirii și o protecție eficientă împotriva ruginii la orice temperatură.

APLICAŢII:
2T – RED POWER. Acest ulei se poate folosi pentru toate motoarele de benzină în 2 timpi răcite cu aer, cu un grad de diluție de 2% (1 la 50) și 4% (1 la 25). Acest lucru în conformitate cu cerințele constructorilor.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.