Categorii produse

ULEI MOTOR LIQUI MOLY LEICHTLAUF SPECIAL 5W30 5L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Liqui moly
Cod produs : 1164

221 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR LIQUI MOLY LEICHTLAUF SPECIAL 5W30 5L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

LIQUI MOLY LEICHTLAUF SPECIAL, 5W30, 5L
Grupa constructiva: ulei de motor; Grupa montaj: Produse chimice; Specificatii: ACEA A1 ; ACEA B1 ; API SL ; Ford WSS-M2C 912-A1 ; Ford WSS-M2C 913-A ; Ford WSS-M2C 913-B ; ILSAC GF-2; Fiat 9.55535-G1;
  • Tip ambalaj: canistra
  • Proprietati chimice: semisintetic
  • Capacitate [Litrii]: 5 I
  • Specificatie: ACEA A1/02/B1/02 , ACEA A5-02 , API: SL
  • Clasa de vascozitate SAE: 5W-30
  • Indicatie producator: FORD WSS-M2C 912-A1 , Ford WSS-M2C 913-A , Ford WSS-M2C 913-B , ILSAC GF-2

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.