Categorii produse

ULEI MOTOR MANNOL CLASSIC 10W40 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mannol
Cod produs : 10w-40 1l classic

15 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MANNOL CLASSIC 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Mannol Classic - un ulei de motor multigrad semi-sintetic. Acesta contine un pachet unic de aditivi, care ofera de inalta anti-uzura si proprietati de economisire a energiei. Acesta asigura o lubrifiere sigura chiar si la temperaturi scazute. Previne in mod eficient formarea depunerilor de lac si de carbon. Conceput pentru toate tipurile de motoare de curent, cu si fara supraalimentarea, multivalve, injectie directa, si motoarele care functioneaza cu gaz.

Norme, Reglementari, Omologari:
  • API SN/SM/CF
  • ACEA A3/B4
  • MB 229.1
  • RENAULT RN0700
  • VW 502.00/505.00
 

 

 

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.