Categorii produse

ULEI MOTOR MANNOL DIESEL 15W40 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mannol
Cod produs : 23373

15 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MANNOL DIESEL 15W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

MANNOL DIESEL, 15W40, 1L

Ulei de motor pentru lumina de zi mineral pe baza, motoare turbo-diesel cu motor si fara caracteristici: Poate fi utilizat in orice moment al anului, asigurati-va ca de lubrifiere si a motorului de lunga durata de viata, pentru a preveni pe combustie, ungere superioara in timpul porniri la rece, rezistenta la imbatranire, la intervale mai lungi ar trebui sa fie inlocuite, rezistenta mare la coroziune.

Norme, Reglementari, Omologari:
  • API CG-4/CF-4/CF/SL
  • ACEA E2/B3/A2
  • MAN 3275
  • MB 228.3/229.1
  • MTU 2.0
  • VOLVO VDS
  • VW 505.00/501.01

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.