Categorii produse

ULEI MOTOR MOBIL 1 0W20 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mobil
Cod produs : mob 1 0w20 1l

56 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MOBIL 1 0W20 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Norme, Reglementari, Omologari
 

ILSAC GF-5

Ford WSS-M2C945-A/WSS-M2C930-A

General Motors Service Fill dexos1™ (license number GB1D0415015)

General Motors GM 6094M

 
Ulei sintetic de motor de performanta inalt avansata
 

Descrierea produsului


Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este un ulei sintetic de motor de performanta inalt avansata creat pentru a oferi o protectie deosebita motorului si o economie sporita de combustibil.    Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant depaseste cerintele ultimelor standarde industriale intrecand in performanta uleiurile conventionale. Mobil 1 0W-20 Economie avansata de carburant este recomandat pentru aplicatii ale SAE 0W-20 si SAE 5W-20.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.