Categorii produse

ULEI MOTOR MOBIL SUPER 1000 X1 DIESEL 15W40 5L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mobil
Cod produs : MOB 1000TD 15W40 5L

109 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MOBIL SUPER 1000 X1 DIESEL 15W40 5L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Norme, Reglemenari, Omologari
 

MB-Approval 229.1

VW 501 01 / 505 00


 

Aplicatii


Produsele Mobil Super 1000 sunt formulate pentru utilizarea la aproape toate tipurile de vehicule. Mobil Super 1000 este potrivit pentru utilizare la:

Aproape toate tehnologiile de motoare
Autoturisme, autoutilitare, camioane usoare si microbuze
Condus pe autostrada
Conditii normale de operare

ExxonMobil recomanda in special Mobil Super 1000 pentru condusul zilnic in conditii normale. Consultati intotdeauna manualul utilizatorului pentru verificarea gradului de viscozitate si a specificatiilor recomandate anume pentru vehiculul dumneavoastra

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.