Categorii produse

ULEI MOTOR MOBIL SUPER 3000 FORMULA FE 5W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mobil
Cod produs : mob 3000 fe 5w30 4l

116 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MOBIL SUPER 3000 FORMULA FE 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Norme, Reglementari, Omologari
 
Ford WSS-M2C913-C

Ford WSS-M2C913-D

 
PlayPlay
Seek


00:00
Current time00:00
Toggle Mute
Volume

Toggle Fullscreen
 
Ulei de Motor Premium Complet Sintetic pentru Autovehiculele de Pasageri
 
Descrierea produsului


Mobil Super 3000 X1 ™ Formula FE 5W-30 este un ulei de motor complet sintetic, care ofera o viata lunga motorului multor tipuri si generatii de vehicule, precum si o protectie sporita pe un domeniu larg de temperatura.

 

 
Caracteristici si Beneficii


Produsele Mobil Super 3000 sunt verificate industrial, astfel incat sa puteti avea increderea ca veti obtine performanta dorita de la vehicul dumneavoastra. Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 ofera:
Protectie sporita la temperaturi ridicate
Performanta imbunatatita la pornirea la rece 
Stare imbunatatita de curatenie a motorului si prevenirea formarii namolului
Protectie sporita la uzura
Ajuta la realizarea economiei de combustibil (conform ACEA A5/B5)

 

 
Aplicatii


Produsele Mobil Super 3000 sunt formulate pentru a va oferi increderea intr-un nivel de protectie peste cel oferit de uleiurile conventionale, sau semi-sintetice. ExxonMobil recomanda Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 daca intalniti in mod regulat conditii solicitante, cazuri in care acesta poate contribui la combaterea daunelor cauzate de stresul frecvent si ridicat exercitat asupra motorului. Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 poate fi folosit la o varietate de automobile pe benzina si motorina, camioane usoare si furgonete (van-uri) concepute pentru a utiliza un ulei de motor cu vascozitate scazuta (HTHS).
Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 este destinat in primul rand pentru a indeplini cerintele lui Ford, dar este de asemenea potrivit pentru utilizarea si la alte vehicule la care solicitarile privind vascozitatea si calitatea sunt adecvate.
Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 poate fi utilizat la toate motoarele care solicita WSS-M2C913-D si poate fi utilizat, in continuare, oriunde este recomandat WSS-M2C913-C.
Intotdeauna consultati manualul de utilizare pentru a verifica gradul de vascozitate si specificatiile recomandate special pentru vehiculul dumneavoastra.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.