Categorii produse

ULEI MOTOR MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 208L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Mobil
Cod produs : 150010

4303 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 208L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de motor de inalta performanta, dezvoltat pe baza tehnologiei de sinteza Mobil, destinat motorelor pe benzina si diesel ce echipeaza autoturismele. Recomandat a fi utilizat in special in motoare de ultima generatie ( supra-alimentate). - Destinat in mod specific motoarelor exploatate in regim urban. -Datorita vascozitatii scazute, asigura o lubrifiere foarte buna componentelor motorului ce necesita protectie deosebita la pornirea la rece. - Stabilitatea deosebita la temperaturi inalte asigura o lubrifiere perfecta si in cazul functionarii indelungate a motorului in regim de turatii mari - Indeplineste specificatiile principalilor constructori de motoare. - Asigura economie de combustibil. - Capacitate dispersanta deosebita ce asigura o curatire buna a motorului. - Asigura un nivel scazut al emisiilor, consum diminuat de ulei si astfel se remarca printr-un grad minim de poluare a mediului.
Aprobari:
MB 229.3,VW 50200, BMW LL01, Porsche A40, PSA B71 2296
RN0710 / RN0700, GM-LL-B-025, ACEA A3/B3,
A3/B4, API SN/SM, CF.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.