Categorii produse

ULEI MOTOR MOTRIO 15W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Motrio
Cod produs : 8660088696

14 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR MOTRIO 15W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Morio, uleiuri semi-sintetice destinate tuturor modelelor de vehicule. Cantitate 1l.

Lubrifiant multigrad semi-sintetic conceput pentru motoare de inalta performanta, benzina sau diesel, turboalimentate sau cu convertori catalitici.

Produsele Motrio sunt recomandate de catre producatorul Dacia/Renault, pentru autovehiculele iesite din perioada de garantie, construite in perioada 2004 - 2012, avand un numar considerabil de kilometri si cu o uzura considerabila masurata in ore de functionare/km parcursi de la data inmatricularii pana astazi.

Produsele Motrio sunt TESTATE de producatorul Dacia/Renault pe autovehiculele construite.

Garantia calitatii produselor este data de standardele ridicate impuse de Dacia/Renault.

 

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.