Categorii produse

ULEI MOTOR RAVENOL SSL 0W40 5L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1111108-005

290 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR RAVENOL SSL 0W40 5L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

RAVENOL SSL SAE 0W-40 este un ulei integral sintetic cu coeficient de frictiune scazut destinat utilizarii in motoarele pe benzina sau diesel cu sau fara turboalimentare care echipeaza autovehiculele de pasageri. Contine un pachet complex de aditivi care il confera proprietati de lubrifiere si protectie exceptionale.

Tehnologia CleanSynto® ne-a permis sa combinam proprietatile clasei SAE 0W cu caracteristicile clasei SAE 40 intr-un produs de exceptie care realizeaza economie de combustibil, protectie sporita  si o lubrifiere exceptionala.

Utilizari/Aplicatii

RAVENOL SSL SAE 0W-40   garanteaza functionarea in parametri optimi ai motorului indiferent de modul de exploatare al acestuia (porniri–opriri frecvente, viteza in regim de autostrada).

RAVENOL SSL SAE 0W-40   este un ulei de tip “frecare redusa in motor – economie de combustibil” care poate fi folosit pe tot parcursul anului in motoarele pe benzina sau diesel cu sau fara turboalimentare ale autoturismelor si microbuzelor.

Specificatii:

API SN/CF, ACEA A3/B4

Testat si aprobat de catre:

MB-Freigabe 229.5, Renault RN0700/RN0710, Porsche A40, VW 502 00, VW 505 00, MB 229.3, BMW Longlife-01, Fiat 9.55535-M2, Chrysler MS-10725

Caracteristici tehnice: RAVENOL SSL SAE 0W-40 ofera:

  • excelenta pornire la rece
  • consum redus de combustibil
  • stabilitate foarte buna a filmului de ulei si o vascozitate excelenta
  • stabilitate la forfecare
  • excelente caracteristici dispersante si detergente
  • protectie impotriva uzurii, coroziunii si spumarii
  • tendinta redusa de evaporare
  • mareste gradul de curatenie a motorului

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.