Categorii produse

ULEI MOTOR RAVENOL SSV 0W30 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1111145-001

59 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR RAVENOL SSV 0W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

RAVENOL SSV FUEL ECONOMY SAE 0W-30 este un ulei de motor integral sintetic, multi grad, cu aditivi pentru frecare redusa, bazat pe PAO(polialfaolefine) cu tehnologia CleanSynto® pentru toate autoturismele cu motor diesel sau benzina, cu sau fara turbo alimentare sau injectie directa.

Minimizeaza frecarea, uzura si consumul de combustibil, caracteristici excelente ale pornii la rece si este potrivit pentru intervalele extinse de schimb al uleiului, conform specificatiilor producatorului motorului.

RAVENOL SSV FUEL ECONOMY SAE 0W-30 are un index de vascozitate ridicat datorita formularii cu uleiuri de baza speciale si PAO. Comportamentul excelent al pornirii la rece ofera siguranta lubrifierii pe timpul rularii la rece. Datorita consumului de combustibil considerabil redus, RAVENOL SSV FUEL ECONOMY SAE 0W-30 contribuie la protejarea mediului, reducand emisiile.

Note aplicative:

RAVENOL SSV FUEL ECONOMY SAE 0W-30 este un ulei de motor universal, ce ofera consum redus de combustibil. Este un produs premium pentru autoturismele cu motor diesel sau benzina. Potrivit pentru toate autoturismele cu motor diesel sau benzina cu sau fara turbo alimentare, special recomandat pentru motorarele ce necesita ulei integral sintetic.

Specificatii:

API SL, ACEA A5/B5

Testat si aprobat de catre:

  • VOLVO VCC 95200377

Caracteristici tehnice: RAVENOL SSV FUEL ECONOMY SAE 0W-30 ofera:

  • Aplicabilitate universala in toate motorele moderne pe diesel sau benzina
  • Lubrifiere rapida a motorului chiar si la temperaturi sub -30°C
  • Tendinta scazuta de evaporare, oferind un consum redus de combustibil
  • Siguranta impotriva acumularii de slam negru, cocsificarii si coroziunii chiar si in conditii de operare nefavorabile
  • Garanteaza functionarea hidro-tachetilor la orice temperatura
  • Fara depuneri in camerele de ardere, in zona pistonului si valvelor
  • Vascozitate neschimbata pe durata intregului interval de schimb datorita indexului de vascozitate ridicat
  • Neutru impotriva materialelor de etansare
  • Miscibilitate cu toate uleiurile de motor disponibile. Curatarea prealabila a motorului nu este necesara

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.