Categorii produse

ULEI MOTOR SELENIA 20K 10W40 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Selenia
Cod produs : p10721638

29 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR SELENIA 20K 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

DESCRIERE
Ulei de motor sintetic, pentru motoare pe benzina de noua generatie. Acesta garanteaza o protectie maxima vehiculelor cu motoare cu aspiratie naturala, cu turbocompresoare sau cu mai multe valve, permitand schimbarea uleiului la fiecare 20.000 km.

CARACTERISTICI
SELENIA 20K este noul lubrifiant care ofera toate caracteristicile distinctive ale uleiurilor din
Gama SELENIA, in special prelungirea intervalului de schimbare.
Formularea inovatoare asigura:
Inceperea usoara a frigului in conditii climatice rigide
Consum redus de ulei;
Raceste si lubrifiaza turbocompresoarele;
Performanta maxima in toate tipurile de conducere

Conditii.
Toate aceste aspecte calitative asigura cel mai inalt nivel de protectie si, prin urmare, permiteti intervalul de schimbare a uleiului sa fie extins pana la 20.000 km.
Intrucat indeplineste si depaseste cerintele de calitate ale producatorilor majori, SELENIA 20K pot fi utilizati in toate motoarele pe benzina de orice marca si capacitate.

RECOMANDARI PRIVIND UTILIZAREA
Schimbarile de ulei ar trebui efectuate in conformitate cu perioada recomandata de Fiat, pana la 20.000 km pe autovehicule cu motoare cu aspiratie naturala, turbocompresoare sau cu mai multe valve.

RECOMANDAT DE
Fiat, Lancia.

DATE TEHNICE
SAE 10W-40, ACEA A3, API SL / CF,
FIAT 9.55535-G2
REFERINTA TEHNICA CONTRACTUALA N.F405.N04,
VW 500.00 - 505.00, aprobare MB 229.1

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.