Categorii produse

ULEI MOTOR SELENIA WR P.E. 5W30 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Selenia
Cod produs : 14129318

42 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR SELENIA WR P.E. 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Selenia WR Pure Energy este un lubrifiant full sintetic, capabil sa raspunda nevoilor celor mai multor
motoare diesel moderne. Trecerea la specificatia ACEA C2 certifica continutul scazut de cenusa, care este caracteristic pentru protejarea filtrului de particule de produsele de ardere reziduale care ar putea provoca colmatari periculoase a filtrului in sine.

CARACTERISTICI
Selenia WR Pure Energy 5W-30 este primul produs cu sistem de economie de combustibil ridicat, o formula speciala care permite economii considerabile de combustibil in comparatie cu produsele aceleiasi evaluari vascozimetrice.
- Sporeste protectia la cele mai multe parti solicitate ale motorului; in special Selenia WR Energia Pure reduce foarte mult pericolul turbinei, care este cauza principala a scaderii performantei si, in cazuri prelungite, de defectare.
- Selenia WR Pure Energy este, prin urmare, un lubrifiant cu performante foarte ridicate care se pot combina cu respectarea mediului inconjurator. Cu continut scazut de cenusa si protectie din ce in ce mai mare a performantei diesel.

RECOMANDARI PRIVIND UTILIZAREA
In conformitate cu manualul proprietarului OEM.

RECOMANDAT DE
Fiat, Lancia, Alfa Romeo

DATE TEHNICE
SAE 5W-30, ACEA C2,
FIAT 9.55535-S1 REFERINTA TEHNICA CONTRACTUALA Nr. F510.D07

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.