Categorii produse

ULEI MOTOR SHELL HELIX HX8 ECT VW 502 505 5W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Shell
Cod produs : shen0133

32 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR SHELL HELIX HX8 ECT VW 502 505 5W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

ULEI FULL SINTETIC PENTRU MOTOR SHELL HELIX HX8 ECT 5W40

■ Contribuie la extinderea duratei de viata a motorului prin protejarea contra uzurii, chiar si in cele mai dificile conditii de condus

■ Potrivit pentru orice interval de folosire recomandat de producatorii de echipamente

■ Consum redus de ulei pentru realimentari mai rare

■ Pentru motoarele pe benzina, diesel sau cu gaz; de asemenea, potrivit pentru combinatiile biodiesel si benzina/etanol

Mentiuni: API SN/CF; ACEA A3/B3, A3/B4; aviz MB 229.3; VW 502.00/505.00; Renault RN0700, RN0710. Indeplineste normele Fiat 9.55535-N2

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.