Categorii produse

ULEI MOTOR ULEI MOTOR MOBIL DELVAC 1 LE 5W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mobil
Cod produs : 152252

175 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ULEI MOTOR MOBIL DELVAC 1 LE 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Norme, Reglementari, Omologari
 

Caterpillar ECF-3

Cummins CES 20081

DAF Extended Drain

Ford WSS-M2C171-E

MB-Approval 235.28

MB-Approval 228.51

MB-Approval 228.31

MAN M 3677

MAN M 3477

Volvo VDS-4/VDS-3

Deutz DQC IV-10 LA

Detroit Diesel DDC Power Guard Oil Specification 93K218

Mack EO-O Premium Plus

MTU Oil Category 3.1

Renault Truck RLD-3/RLD-2

Renault Truck RGD/RXD

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.