Categorii produse

ULEI MOTOR WOLF ECOTECH FE 0W30 5L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wolf
Cod produs : 8309403

147 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR WOLF ECOTECH FE 0W30 5L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei sintetic , performant in pastrarea curata a motorului, ceea ce rezulta intr-o economie de carburant si emisii de CO2 reduse. Are o fluiditate foarte buna la temperaturi ridicate.
Clasa de vascozitate SAE 0W30, sticla, Capacitate 5 I, Specificatie API SM, Specificatie ACEA A3/B4, Specificatie MB 229.3, Specificatie VW 502.00/505.00, Specificatie BMW LL-01.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.