Categorii produse

ULEI MOTOR WOLF OFFICIALTECH S2 10W40 20L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wolf
Cod produs : 8300042

426 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR WOLF OFFICIALTECH S2 10W40 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei sintetic cu performante excelente pentru motor si durabilitate maxima. Are o fluiditate foarte buna la temperaturi scazute.  
Clasa de vascozitate SAE 10W40, sticla, Capacitate 20 I, Specificatie API CI-4, Specificatie ACEA E4/E7, Specificatie MB 228.5 - MAN M3277, Specificatie MTU Oil Category 3, Specificatie APPROVAL VOLVO VDS-3, Indicatie producator CUMMINS CES 20077,78, Indicatie producator RENAULT RXD, Indicatie producator APP. RENAULT RLD-2, Indicatie producator APPROVAL MACK EO-N, Indicatie producator MACK EO-M Plus, Indicatie producator APPROVAL DQC-III-10

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.