Categorii produse

ULEI MOTOR WOLF VITALTECH PI 5W40 60L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wolf
Cod produs : 8310669

1173 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR WOLF VITALTECH PI 5W40 60L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Acesta este un lubrifiant sintetic integral produs din uleiuri de bază atent selecționate, de foarte înaltă calitate. Formula sa include aditivi excelenți pentru respectarea cerințelor stricte ale specificațiilor VW 505,01 în ceea ce privește rezistența la oxidare, îngroșarea uleiului și formarea de nămol în motor. Acesta este un ulei SAPS mediu (conținut de cenușă sulfurată, fosfor și sulf), care corespunde normelor Euro 4 și Euro 5. Asigură protecție sigură a dispozitivelor de post-tratare și a filtrelor de particule diesel.

NIVEL DE SPECIFICAŢII

  • ACEA: C3-12
  • API: SN/CF
  • BMW: LONGLIFE-04
  • FORD: WSS-M2C917-A
  • GM: dexos 2
  • MB: 226,5
  • MB: 229,31

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.