Categorii produse

ULEI TRANSMISIE ARAL EP PLUS 80W90 20L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Aral
Cod produs : 1555da

443 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE ARAL EP PLUS 80W90 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Aral EP Plus 80W-90 este recomandat in special pentru transmisii finale foarte solicitate si diferentiale ale vehiculelor comerciale unde performanta API GL-5 este necesara. De asemenea, mai poate fi folosit in transmisii manuale sincronizate care necesita lichide API GL-4 sau GL-5.

Avantaje:

  • Un singur produs pentru transmisii(finale) care reduce inventarul si potentialul unei aplicari gresite.
  • Stabilitatea la temperaturi inalte confera peformante superioare si potential de drenaj extins.
  • Optimizarea sincronizarii performantelor confera schimbari de viteza line.
  • Performanta se mentine pe intreaga durata de viata a lubrifiantului.
  • Reduce costurile de intretinere prin uzura scazuta in special la temperaturi inalte.

Specificatii:

  • API GL-4/ GL-5/ MT-1
  • MAN 341 Typ E2, Z2, 342 Typ M2
  • ZF TE-ML 02B, 05A, 12L, 12M, 16B, 17B, 19B, 21A

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.