Categorii produse

ULEI TRANSMISIE AUTOMATA ARAL ATF 22 20L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Aral
Cod produs : 154EBF

371 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE AUTOMATA ARAL ATF 22 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de transmisie pentru cutii de viteze automate, conform specificatiilor GM ATF Tip II D. Este recomandat pentru utilizarea in cutii de viteze automate, manuale ambreiaje hidraulice si servo- directie.

Norme, Reglementari, Omologari: 

  • GM specification ATF Type II D
  • MB-Approval 236.6 
  • MAN 339 Typ Z1/V1 
  • Voith H55.6335xx 
  • ZF TE-ML 03D, 04D, 11A, 14A, 17C

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.