Categorii produse

ULEI TRANSMISIE AUTOMATA CASTROL ATF MULTIVEHICLE LONGLIFE 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 14ffcf

52 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE AUTOMATA CASTROL ATF MULTIVEHICLE LONGLIFE 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

ATF Multivehicle a fost special formulat pentru a indeplini performantele cerute de Japanese Automotive Standards Organization (JASO 1A) recunoscuta de majoritatea producatorilor japonezi.
Odata cu sporirea complexitatii transmisiilor automate, este nevoie de lichide avansate din punct de vedere tehnologic pentru asigurarea fiabilitatii autovehiculelor. Obtinerea uleiului potrivit pentru automobilul dvs. este esentiala pentru ca transmisia sa functioneze conform specificatiilor si pentru ca dvs. sa va bucurati conducand fara probleme in fiecare zi.
         Norme:

JASO 1A  Aisin Warner JWS 3309 

Toyota Type T, T-II, T-III, T-IV 

Jatco Transmisie Automata 

Nissan Matic Fluid C, D, J 

Mitsubishi Diamond SP-II, SP-III 

Suzuki ATF Oil si ATF Oil Special 

Mazda ATF D-III si ATF M-3 

Daihatsu Alumix ATF Multi 

Honda ATF Z-1 (nu si pentru transmisii CVT) 

Subaru ATF 

Hyundai 

Kia 

GM 

Daewoo

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.