Categorii produse

ULEI TRANSMISIE AUTOMATA MANNOL ATF A AUTOMATIC 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Mannol
Cod produs : atf-a 1l

15 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE AUTOMATA MANNOL ATF A AUTOMATIC 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Mannol ATF-A Automatic
Descriere: Mannol ATF-un fluid Automat" este un ulei multigrad multifunctional cu baza minerala pentru transmisii automate, sisteme hidraulice si s ambreiajului hidraulic. Are specificatii de inalta performanta. Ofera o durabilitate lunga a componentelor de transmisie. Ulei de culoare rosie.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.