Categorii produse

ULEI TRANSMISIE AUTOMATA MANNOL DEXRON III AUTOMATIC PLUS 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Mannol
Cod produs : dexron iii 1l

20 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE AUTOMATA MANNOL DEXRON III AUTOMATIC PLUS 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Descriere:
-Mannol Dexron III Automat Plus este un ulei cu un indice de vascozitate ridicat pentru transmisiile automate. Poate fi folosit in transmisii automate, convertizoare de cuplu, servodirectie si circuite hidraulice, pentru care constructorii prescriu un produs care sa indeplineasca cerintele General Motors ATF de tip Dexron III sau Dexron II-E si Ford Mercon.

Norme, Reglementari, Omologari:
-GM DEXRON III H/G/F
-FORD MERCON V
-FORD M2C138-CJ/M2C166-H
-ZF TE-ML 09/11/14
-MB 236.1
-VOITH G.607
-ALLISON C4/TES 389
-CATERPILLAR TO-2
-PSF applications

 

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.