Categorii produse

ULEI TRANSMISIE CASTROL DEX II 208L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 14FFD7

4043 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE CASTROL DEX II 208L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Castrol ATF Dex II Multivehicle este un fluid pentru transmisii automate care poate fi folosit la transmisiile automate si directiile asistate (servomecanisme) ale multor tipuri de vehicule care utilizeaza fluide Dexron® IID sau Mercon®. Este, de asemenea, aprobat pentru folosirea la foarte multe transmisii automate ale vehiculelor grele, precum si la transmisiile manuale (cutii de viteza manuale) Mercedes Benz.

Norme:

GM Dexron® IID 

Ford Mercon 

MAN 339 Type Z1, V1 

ZF TE-ML 03D, 04D, 11A, 14A, 17C 

MB-Aprobat 236.6 

Voith H55.6335xx 

Bosch Rexroth RD 90 220-1 / 08.6

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.