Categorii produse

ULEI TRANSMISIE CASTROL SYNTRANS Z LL 75W80 20L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 1502f5

832 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE CASTROL SYNTRANS Z LL 75W80 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Fluid complet sintetic SAE 75W-80 dezvoltat special pentru a îndeplini cerinţele ZF pentru un interval extins de service (500.000 km), fiind totodată aprobat pentru a fi utilizat pe toate transmisiile manuale şi automatice ale ZF pentru vehicule comerciale. Poate fi recomandat şi la alte transmisii manuale care necesită API GL4, fiind special recomandat pentru aplicaţii în condiţii severe, unde sarcinile şi temperaturile sunt ridicate. 

SPECIFICAŢII

  • API GL-4
  • ZF TE-ML 01E, 02E, 16P
  • MAN 341 Type Z5

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.