Categorii produse

ULEI TRANSMISIE CASTROL SYNTRAX LIMITED SLIP 75W140 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 1543cb

63 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE CASTROL SYNTRAX LIMITED SLIP 75W140 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Fluid total sintetic pentru angrenaje de tip hypoid pentru utilizarea în diferenţiale atât convenţionale, cât şi cu glisare limitată. A demonstrat un randament impresionant la vehicule de competiţie echipate cu diferenţiale cu alunecare limitată. 
Norma:
  • API GL-5
  • MB-Aprobat 235.61
  • ZF TE ML 05D, 12D, 16G, 21D
  • BMW LS axe spate
  • Utilizare recomandată la axele spate cu alunecare limitată la Nissan GTR

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.