Categorii produse

ULEI TRANSMISIE CASTROL TRANSMAX Z 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 154de4

56 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE CASTROL TRANSMAX Z 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Fluid in intregime sintetic, de inalta calitate, pentru transmisii. Este recomandat, in mod special, pentru folosirea la transmisii automate si semi-automate la autobuze si autocare. Poate fi utilizat, de asemenea, la transmisii manuale. Este recomandat pentru flote unde exista un amestec de transmisii Voith, Renk, ZF, Allison si MB, impreuna cu unitati Leyland tip pneumociclice si hidraciclice. Interval de service extins (120.000 km) la ZF Ecomat, MB AT si Voith AT.

Norme:
MB-Aprobat 236.81  MAN 339 Type V2, Z3  Renk 

Voith H55.6336xx 

VW 501. 60 

ZF TE-ML 04D, 11B, 14C, 16M

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.