Categorii produse

ULEI TRANSMISIE DACIA OIL PLUS SUPER GEAR 80W90 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Dacia
Cod produs : 6001999718

35 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE DACIA OIL PLUS SUPER GEAR 80W90 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

DACIA OIL PLUS SUPER GEAR 80 W90 1L
Grupa constructiva: ulei de transmisie; Grupa montaj: Produse chimice;
  • Tip ambalaj: bidon plastic
  • Capacitate [Litrii]: 1 I
  • Clasa de vascozitate SAE: 80W-90

Ulei cutie viteze  T80W90 1L "DACIA"    

-Ulei de transmisie cu proprietati EP utilizat pentru cutii de viteza mecanice  punti hipoide si sisteme de directie asistata pentru autoturisme camioane masini agricole si echipamente pentru constructii civile. Satisface cerintele: DAF IVECO RENAULT TRUCKS VOLVO Producator DACIA 

Denumiri similare la Ulei cutie de viteza Dacia OIL Plus Super Gear 80W-90 (1L): OIL Plus Super Gear 80 W 90 1 L,... 

ULEI 80W90 Transmisie Dacia Oil Plus Super Gear 1 litru ORIGINAL 6001999718

Ulei compatibil cu toate marcile si medelele de autoturisme.

ULEI 80W90 Transmisie Dacia Oil Plus Super Gear 1 litru ORIGINAL 6001999718 

Cod OE :  6001999718

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.