Categorii produse

ULEI TRANSMISIE RAVENOL ATF MB 9-FE 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1211127-001

67 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE RAVENOL ATF MB 9-FE 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

RAVENOL ATF M 9- FE Serie este un fluid integral sintetic de tip Automatic Transmision Fluid realizat prin combinarea uleiurilor de baza de tip Hidrocracare si uleiuri sintetice de tip PolyAlfaOlefine combinate cu aditivi speciali si inhibitori care garanteaza functionarea perfecta a a transmisiilor automate.

RAVENOL ATF M 9-FE Serie este special formulat ca si fluid pentru transmisie automata pentru utilizarea in transmisile automate 7G-TRONIC cu ECO Stop-Start (NAG2FE+) ale Mercedes Benz si garanteaza functionarea impecabila a acestora in orice mod de exploatare.

 

 

Note aplicative:

RAVENOL ATF M 9-FE Serie se utilizeaza in transmisile automate speciale ale Mercedes Benz tip 7G-TRONIC cu ECO Stop-Start (NAG2FE+) ale Mercedes Benz

 

 
 
 

Testat si aprobat de catre:

MB-Freigabe 236.15

MB A001 989 78 03, MB A 001 989 77 03, ATF 7134 FE, ATF 134 FE, ATF 134 ME

 

 

Caracteristici:

RAVENOL M 9 FE Serie ofera:

 • capacitate ridicata de lubrifiere chiar si la temperaturi foarte scazute in iarna
 • indice de vascozitate ridicat si stabil
 • stabilitate la oxidare
 • protectie impotriva coroziunii si formarii cetii de ulei
 • punct de curgere foarte scazut
 • un coeficient de frictiune echilibrat
 • stabilitate termica foarte buna si rezistenta la oxidare .
 • excelenta capacitate de racire
 • Culoare   albastru-verde  
  Densitate (la 20°C) kg/m3 842 EN ISO 12185
  Punct de curgere °C -42 DIN ISO 301

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.