Categorii produse

ULEI TRANSMISIE RAVENOL BTR 95 LE FLUID 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1211116-001

46 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI TRANSMISIE RAVENOL BTR 95 LE FLUID 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

AVENOL ATF BTR 95LE este un fluid special de tip ATF , realizat pe baza de ulei tip PAO (polialfaolefine)si un pachet special de aditivi si inhibitori care garanteaza perfecta functionare a transmisiilor automate.

RAVENOL ATF BTR 95LE este un fluid ATF pentru transmisiile automate de la BTR Engineering Australia. Produsul este colorat in ROSU si garanteaza un maxim de protective impotriva uzurii.

 

Note aplicative

RAVENOL ATF BTR 95LE este utilizat pentru transmisiile automate de la BTR Engineering Australia pentru: SsangYong Musso, Korando, Rexton, Aktyon, FORD Falcon, Fairlane, LTD, Maserati Quattroporte, 3200GT, Mitsubishi VF Nimbus, KF Verada and others. Odata utilizat si in conditii normale de exploatare acest produs nu mai trebuie schimbat din sistemul de transmisie.asigurand functionarea pe toata durata de viata a masinii.( maintenance-free filling).

 
 

Testat si aprobat de catre:

M74LE, M85LE, M91LE, M95LE, ATF Type TQ95

 

Caracteristici:

RAVENOL ATF BTR 95LE ofera:

 

 • lubrefiere optima si rezistenta la aparitia lipsei de lubrifiere in conditii de exploatare extrema.
 •  extinderea duratei de folosinta a uleiului ceea ce duce la extinderea duratei de folosinta a uleiului si in final interval extins de schimb.
 •  stabilitate foarte buna la oxidare
 •  protectie anticoroziva si anti-spumare
 •  fluiditate excelenta la temperaturi scazute
 •  performante superioare la schimbarea treptelor de viteza si compotament optim la frictiune
 •  prevenirea slefuirii cuplajelor modulatorului rotativ de conversie
 •  durata extinsa de functionabilitate a uleiului si ambreiajului ,fapt ce permite schimbari lejere a treptelor de viteza la temperaturi scazute pe toata perioada serviciului.
 •  stabilitate la forfecare
 • Culoare   rosu  
  Densitate (la 20°C) kg/m3 854 EN ISO 12185
  Punct de curgere °C -54 DIN ISO 3016

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.