Categorii produse

VALVOLINE BRAKE CLEANER FG V1 500ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Valvoline
Cod produs : 745935

14 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati VALVOLINE BRAKE CLEANER FG V1 500ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Descriere:
Valvoline de curatare a franelor FG V1 Valvoline Brake Cleaner este un aerosol puternic, cu agent de curatare asistat, care indeparteaza instantaneu toate murdaria si praful de pe franele masinii si de la motoarele de pornire electrice, fara a lasa urme in urma. Este, de asemenea, un degresant complet rotund si poate fi utilizat pe discuri de ambreiaj si placi de presiune, motoare electrice, intrerupatoare si contacte. Pentru utilizarea pe toate sistemele de franare ale autoturismelor, furgonetelor, camioanelor, autobuzelor, remorcilor etc. De asemenea, este adecvata pentru vehiculele industriale. Curata instantaneu placutele de frana, placile de presiune, garniturile de frana, rotoarele, placutele de disc si tobe. Curatarea superioara a terminalelor electrice, a uneltelor si a echipamentelor de atelier. De asemenea, elimina uleiul, murdaria si carbonul de la motoarele electrice.
Usor de folosit:
Pentru suprafete mari deschise, tineti pur si simplu 10-15 cm in pozitie verticala. din partea care urmeaza sa fie curatata si pulverizata. Un tub de prelungire este prevazut pentru precizie precisa si zone greu accesibile.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.