Categorii produse

VALVOLINE ENGINE FLUSH V1 350ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Valvoline
Cod produs : ve55124

16 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati VALVOLINE ENGINE FLUSH V1 350ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Descriere:
Valvoline Motor Flush V1
Motorul Flush curata caile de ulei pentru a imbunatati fluxul de ulei la componentele critice ale motorului, precum si pentru a reduce namolul si alte depuneri daunatoare din motor si tava de ulei.
 
Motor Flush este o formula speciala destinata dizolvarii namolului si curatarii carterului pentru a spori durata de viata a uleiului de motor proaspat.
 
Motorul Flush este amestecat cu uleiul de motor uzat si este lasat sa se curate 20-30 minute (in functie de severitatea contaminarii) intr-un motor in gol.
 
Deoarece motorul Flush nu contine solventi clorurati, este sigur pentru utilizarea cu garnituri, motor, scaune cu inele, ghidaje de supape si alte sigilii. Nu contine aditivi care pot afecta negativ uleiurile de motor.
 
Usor de folosit:
Inainte de a schimba uleiul de motor uzat si filtrul de ulei, adaugati Motor Flush la uleiul de motor si lasati motorul sa functioneze la o turatie normala de mers in gol timp de 20-30 de minute. In functie de marimea focarului si de severitatea contaminarii si / sau a depozitelor. Apoi opriti motorul si evacuati carterul. Inlocuiti filtrul si umpleti carterul cu ulei proaspat. Nu conduceti vehiculul sau nu trageti motorul pana cand carterul nu a fost golit si reumplut cu ulei de motor proaspat.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.