Categorii produse

VALVOLINE RADIATOR FLUSH V1 350ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Valvoline
Cod produs : ve55184

19 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati VALVOLINE RADIATOR FLUSH V1 350ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Descriere:
Valvoline Radiator Flush V1
Radiatorul Flush elimina contaminantii din sistemul de racire, astfel ca transferul de caldura este imbunatatit, iar antigelul poate raci mai eficient componentele vitale ale motorului.
 
Potrivit pentru toate sistemele de racire ale motorului diesel si benzinei.
 
De fiecare data cand un agent de racire antigel se schimba intr-un vehicul, sistemul de racire trebuie spalat cu Radiator Flush pentru a curata si elimina contaminantii nocivi inainte de a adauga un nou agent de racire antigel.
 
Radiatorul Flush poate fi utilizat in orice sistem de racire, indiferent de tipul de lichid de racire antigel.
 
Sigur pentru garnituri si alte sigilii.
 
Usor de folosit:
Scurgeti sistemul de racire. Aproape complet umpleti radiatorul cu apa. Agitati bine sticla si turnati Radiatorul Flush in radiator. Inlocuiti capacul radiatorului, porniti motorul si rulati la ralanti cu incalzitorul incalzit timp de 10 pana la 20 de minute. Lasati-l sa se raceasca pentru o vreme. Scurgeti radiatorul si spalati-l cu apa, motorul in ralanti. Flush pana cand apa curge clar. Umpleti radiatorul cu antigel si apa sau lichid de racire gata de utilizare. Valvoline recomanda utilizarea concentratului AF de racire MaxLife ™ sau 50/50 RTU (gata de utilizare),
 
Utilizati un recipient cu Radiator Flush pentru 20-25 litri de lichid in sistemul de racire. Strangeti si aruncati lichidul antiinghet utilizat in conformitate cu reglementarile. Pentru a evita arsurile, nu scoateti niciodata capacul radiatorului de la un radiator fierbinte.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.