Categorii produse

VALVOLINE RADIATOR STOP LEAK V1 350ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Valvoline
Cod produs : ve55204

18 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati VALVOLINE RADIATOR STOP LEAK V1 350ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Valvoline Radiator Stop Varf V1
Contine doar particule foarte mici, care nu vor bloca chiar si cele mai mici pasaje ale motorului. Compatibil cu apa si cu toate antigelurile conventionale. Nu contine metale.
 
Radiator Stop Leak este proiectat pentru utilizarea in toate tipurile de sisteme de racire, cu exceptia sistemelor de racire cu motor diesel grele care utilizeaza echipamente de filtrare. Radiatorul Stop Leak este conceput pentru a nu fi infundat si fara probleme, trecand prin cele mai mici canale ale sistemului de racire in mod liber. Radiatorul Stop Leak este compatibil cu apa si cu toate lichidele de racire conventionale. Metalele fin divizate in produsele anti-scurgere pot epuiza aditivii critici anti-coroziune din lichidul de racire. Starea de scurgere a radiatorului nu contine metale.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.