Categorii produse

VALVOLINE SEMI FLUID 00 GRS 18KG

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Valvoline
Cod produs : VE40074

399 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati VALVOLINE SEMI FLUID 00 GRS 18KG veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Unsoare pe baza de litiu; protejeaza  in conditii severe de presiune; constructii, agricultura, domeniul auto; angrenaje deschise si inchise ale echipamentelor agricole, industriale si din domeniul maritim; sistemele centralizate de ungere ale camioanelor si echipamentelor industriale care necesita utilizarea unei unsori de consistenta NLGI 00. DIN 51502 GP00K-20, KP00K-20; 
ISO 6743 L-CKG 00, L-XBCHB 00

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.