Categorii produse

WURTH SPUMA INTRETINERE ANVELOPE 500ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 00890121

35 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati WURTH SPUMA INTRETINERE ANVELOPE 500ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Produs de inalta calitate destinat intretinerii peretilor anvelopelor. Curata intretine si protejeaza, aplicarea este simpla si usoara. Nu necesita spalarea ulterioara, este ideal inainte de depozitarea anvelopelor. Confera un aspect stralucitor, matasos iar anvelopele vor arata ca noi. Imbunatateste aspectul , caracteristica utila pentru saloanele auto. Protectie la uv si ozon, previne decolorarea prematura, exfolierea si protejeaza contra imbatranirii. Nu se scurge pe suprafete verticale. Aplicare: Indepartati orice urma de murdarie. Pulverizati spuma uniform pe peretii anvelopelor si lasati sa se usuce. Nu este necesara spalarea ulterioara. Are efect antistatic, nu contine solventi, nu ataca jentile de aliaj, cauciucul si suprafetele lacuite. Nu contine aox. Atentie: Nu pulverizati pe suprafata de rulare a pneului, discuri de frana sau tamburi de frana, produsul contine silicon.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.